.

DE BABBELBLOK

De BABBELBLOK is een inspiratie- & ideeënverzamelaar met het idee om medewerk(st)ers of gezinsleden op een speelse en informele manier in verbinding te brengen met elkaar: ideeën uitwisselen, successen in de aandacht brengen, mekaar inspireren, mekaar beter leren kennen…

 

In de huidige talentenconomie zijn werknemers je voornaamste kapitaal. Dé uitdaging voor modern organisatiemanagement is investeren in dialoog en verbinding. Door een fijne werksfeer te creëeren en een persoonlijke band met mekaar op te bouwen, bind je mensen aan je organisatie. Als verbindend leider faciliteer je verbinding en betrokkenheid door in te zetten op het delen van verhalen.

 

Uitwisselen van successen, ervaringen en gevoelens, overdragen van ideeën, delen van kennis, …. : het zijn allemaal verhalen die het cement vormen van je organisatie.

 

De BABBELBLOK is milieuvriendelijk  en duurzaam. Dankzij een uitwisbare stift kan je de pagina’s reinigen en nieuwe ideeën en inspiraties verzamelen.

 

Hoe gebruik je de BABBELBLOK optimaal?

    Hang de BABBELBLOK op in een ruimte waar alle medewerkers regelmatig minstens even vertoeven.

    Doe zelf een eerste aanzet: geef iets van jezelf prijs op elke pagina.

    Neem de BABBELBLOK als tool in het maandelijks overleg, bij coachingsgesprekken, bij planningen of tijdens de wekelijkse koffieklets.

Kostprijs: 

Prijs per babbelblok: € 9
Verzendkosten voor België: basis € 6 + € 1 per babbelblok

BABBELBLOK BESTELLEN?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Alvast bedankt!

 

Gil Geron