Muzemix

Muzemix

Posted maart 25, 2018

Gil is al jarenlang een grote kracht in onze vereniging. Zij bracht onder andere ‘de kracht van verhaal’ tot bij onze jongeren. Gil heeft een kritische blik en een grote drive om jezelf als jongere en volwassene steeds weer opnieuw te ontdekken. Ze heeft een onuitputtelijk enthousiasme en trekt je mee in het groei-verhaal op allerlei vlak.

Als lid van de Algemene Vergadering brengt ze haar professionele ervaringen bij Muzemix binnen wat resulteert in kwaliteitsbewaking en bijsturing op vlak van organisatieontwikkelingen. Voor advies omtrent vzw-wetgeving, wetgeving op vrijwilligers, verzekeringen, subsidiedossiers en nog vele andere aspecten mogen we altijd beroep doen op haar kennis.

Gil heeft impact op vrijwilligers. Ze is een voorbeeld met haar inspirerende en enthousiasmerende houding, haar straf empatisch vermogen en enorme drijfkracht. Ze toont aan hoeveel vreugde en fungehalte, voldoening en succesgevoelens vrijwilligerswerk kan geven.

 Ze is visionair, denkt progressief en ziet bij aankomende nieuwe trends reeds wat de gevolgen bij jongeren en kinderen gaan kunnen zijn. Ze is onuitputtelijk in het ontdekken van zulke oorzaken en gevolgen, en het op touw zetten van daaruit volgende nodige vernieuwende acties.

Haar maatschappij-kritisch denken en aandacht voor maatschappelijk kwetsbare jongeren heeft bijgedragen aan de diversiteitsvisie waar Muzemix zich op baseert en waardoor Muzemix trots kan zijn op een individu-gerichte aanpak waardoor diverse kinderen en jongeren wekelijks kunnen genieten van kunsteducatieve activiteiten.

Bestuur van Muzemix vzw

 

  • Aan het woord : Bestuur van Muzemix
www.muzemix.be