Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Posted March 26, 2018
Na meer dan 25 jaar in het onderwijs stelde ik mij de vraag of ik dit tot aan mijn pensioen wilde doen. En zo surfte ik eens naar de VDAB-site en kwam toevallig uit bij de rubriek loopbaanbegeleiding en loopbaancoach. Uit de lange lijst koos ik gewoon iemand van Dilsen zelf: Gil.
Door een 4-tal (gezellige/ heel natuurlijke) gesprekken bij een tas koffie, kreeg ik een heel ander inzicht in mijn job. Gil maakte me ervan bewust dat ik wél goed bezig was en dat goed GOED genoeg is! Het hoeft niet allemaal perfect te zijn. Loopbaanbegeleiding wil niet automatisch zeggen dat je van job zal veranderen.
Doordat Gil gerichte vragen stelde, kreeg ik weer een frisse kijk op mijn gewone dagdagelijkse bezigheden van mijn job. Zelfs mijn collega’s werden erbij betrokken zodat ze een totaalbeeld van mij kreeg.
Ik kan Gil als loopbaancoach alleen maar aanbevelen. Ze doet haar best om je grondig te leren kennen, stelt duizend en één vragen en zoekt zelf ook dingen op/uit om je vooruit te helpen. Ze is ook all round geschoold, wat ook een pluspunt is, vind ik.
Yo. uit Dilsen-Stokkem
Ik was op zoek naar meer waardering, naar een job met minder stress en minder zware fysieke inspanningen. Gil heeft me de juiste vragen gesteld waardoor ik aan het denken gezet werd. Ik heb de loopbaancoaching als zeer positief ervaren.
Ik vind dat iedereen dat eens zou moeten doen tijdens hun werkcarrière. Of je nu gelukkig bent in je job of niet.
Gepassioneerde jongeman uit Maasmechelen, ° 1984
  • Aan het woord : coachees