coach


OVER MIJ

Na meer dan 25 jaar ervaring in HR, organisatiemanagement en leiding geven, zette ik in het najaar van 2017 de stap naar zelfstandige. Ik ben gepassioneerd door de groei van elk individu, geniet van de verschillen bij mensen en van de kracht van verhalen die ons verbinden.

Waarderend op zoek gaan naar opportuniteiten, proces- en doelgericht begeleiden is mijn drijfveer. Creatief denken is een troef. Ik ben postgraduate diversiteitsmanagement en volgde diverse coachopleidingen waaronder narratieve therapie en talentontwikkeling.

Meer info:

Samenwerking met Scwitch

Commissie jeugdwerk

Algemeen coördinator Koning Kevin

Hiernaast ben ik ook actief als leesbevorderaar. Lees hierover meer op www.narrata.be.

Go4it!

Investeren in toekomst van jongeren
Jongeren hebben nood aan oriëntatie i.f.v. de juiste studie-/arbeidskeuze. Ze staan onder druk en ervaren veel stress. Bovendien hebben ze nood aan competentieversterking om sterk in hun schoenen te staan bij het volgen van een hogere opleiding én bij het starten in een eerste job.

 

Enkele jongeren aan het woord: Enkele quotes/verhalen van jongeren: bekijk ze hier

 

Go4it! ondersteunt jongeren bij het ontdekken van hun intern kompas. Dit doen we door het organiseren van:
 •  individuele trajecten
 • groepssessies, samen met andere leeftijdsgenoten
 • Academy, een ontwikkel- en oriënteertraject. Meer info over het volgende Academy-traject: klik hier

 

Uiteindelijke doel: beperking van schoolmoeheid, meer slaagkans op studie- en arbeidsmarkt, beter voorbereid op de volwassenwereld én inperking van financiële risico’s en bovenal: een gelukkige zoon/dochter!

 

Voor het project Go4it! werkt Gil samen met Elke Brosens (psychotherapeute). Beiden zijn ervaren jobcoaches en hebben goed zicht op de opleidingswereld en arbeidsmarkt. Vanuit haar jarenlange ervaring als jeugdwerkster is laagdrempelig en procesgericht met jongeren werken een evidentie voor Gil.

 

Meer info? Vraag hier vrijblijvend een kennismakingsessie aan om af te toetsen welk project het meest past bij jou. Of bekijk alvast deze presentatie.

Lerend netwerk voor LEIDINGGEVENDEN

Coachend leiding geven doe je niet alleen

Lerend netwerk, uitwisselen en reflecteren:
In een lerend netwerk wisselen diverse individuen, vanuit een gezamenlijke interesse voor een bepaald kennisgebied, doelbewust kennis en ervaringen uit. Zo ontwikkelen we nieuwe inzichten, oplossingen of werkwijzen. In een veilige omgeving bespreken we eigen praktijkcasussen met anderen. Door er afstand van te nemen biedt dit mogelijkheid tot zelfreflectie.

Heb je zin om nieuwe contacten te leggen en frisse ideeën te krijgen? Heb je zin om kennis en ervaringen te delen en zo bij te leren van elkaar? Dan is een lerend netwerk zeker iets voor jou.

 

“In het begin dacht ik “ik ga het hier niet vinden” omdat ik hoopte op gelijke zielen van achtergrond. Maar achteraf was dat net verrijkend. En sommige mensen hadden ook een hele rugzak van ervaring. Ik ben al wel 5 jaar leidinggevende, maar dat is toch nog … Ik had het gevoel dat ik echt wel nog een beginner was bij momenten.”

 

Een initiatief voor leidinggevenden
Als leidinggevende heb je heel wat verantwoordelijkheid. Je kent de organisatie van naaldje tot draadje, je stippelt veel zaken zelf uit, je helpt je medewerkers groeien en je pakt dagelijkse diverse uitdagingen aan. Tegelijk is het niet eenvoudig een antwoord te bieden op de vele uitdagingen voor jezelf en verwachtingen van medewerkers in een organisatie-context. Hoge werkdruk, ervaringen in een sandwichfunctie, jonge en oude medewerkers, veranderingen in de organisatie, … kunnen er voor zorgen dat het erg moeilijk is om in te zetten op ‘werkbaar werk’ en ‘coachend leiding geven’.

Hoe werkt het?
We komen 5 keer samen met eenzelfde groep van leidinggevenden die onder begeleiding van Gil Geron samen uitwisselen en reflecteren. Dit alles gebeurt in een vaste groep waarbij we zeer duidelijke afspraken maken met als doel een groep te vormen waar iedere deelnemer zich veilig voelt om te werken aan het eigen groeiproces. Bij elke sessie wordt beslist welk item aandacht krijgt op een volgende bijeenkomst. Ook spreken we telkens af rond welke inzichten meer duiding (korte vormingssessie) nodig is. Gil heeft meer dan 25 jaar ervaring in HR. Zie hierover meer info: https://www.gilgeron.be/portfolio/algemeen-coordinator-koning-kevin/

Mogelijke thema’s: omgaan met verandering en weerstand, feedback geven, gesprekken met medewerkers, inwerken van nieuwe (jonge) medewerkers), anti-stress en burn-out, …

De sessies bestaan uit een mix van casussen en oefeningen voorafgegaan door een introductie van bruikbare kaders.

Voor wie?
Voor leidinggevenden met minstens 4 medewerkers onder zich.
We streven naar divers samengestelde groepen met een mix van beginnende en ervaren leidinggevenden, jongeren en ouderen, grote en kleine organisaties en verschillende sectoren.
Maximum 11 deelnemers

Online lerend netwerk

 • Data: 18 november, 2 december, 16 december, 06 januari en 20 januari.
 • Tijdstip:
  • 19u30: introductie (korte vormingssessie)
  • 20u30: uitwisseling
  • 21u45: aanbreng nieuwe casussen
  • 22u00: afsluiting

Prijs
500 euro voor het hele traject (5 sessies), inclusief syllabi.

In de praktijkruimte Amaze-ing Dorp 42 te Nieuwenrode

Data: 19 november, 03 december, 17 december, 07 januari en 21 januari.

 • Tijdstip:
  • 13u30: introductie (korte vormingssessie)
  • 14u30: uitwisseling
  • 16u30: netwerkmoment met dessertenbuffet
  • 17u00: afsluiting

Prijs
660 euro voor het hele traject (5 sessies), inclusief syllabi en catering

Ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars kunnen gebruik maken van de subsidiemaatregelKMO-portefeuille’.

Voor meer info: zie website KMO-portefeuille

 

Inschrijven

Stuur een mail naar info@gilgeron.be met je naam, werkplek en factuurgegevens.

Portfolio - Klik op de foto's voor meer info

 • All
 • Development
 • Diversiteit
 • Jeugdwerk
 • Jongerenoriëntatie studie en arbeidsmarkt
 • Loopbaancoaching
 • Organisatiecoaching
 • Workshops
Investeren in toekomst van jongerenWorkshopsSamenwerking met ScwitchHR WijsCommissie JeugdwerkAlgemeen coördinator Koning KevinFusie Artforum & Urban WoordenLoopbaancoachingMuzemix

CONTACTEER MIJ

Gil Geron – NARRAS bv

Coach voor mens & organisatie

info@gilgeron.be

0032 477 940 680

BE 765.282.884